Avokádová pomazánka
Autor Miroslav Dobeš, dne 13. 3. 2012, v kategorii Bezmasá jídla, Pomazánky
Ingredience:
Avokádo
Sůl, pepř, limetka nebo citron, stroužky česneku.
Postup:
Měkké a zralé avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku, oloupeme nebo vydlabeme. Vydlabanou dužinu v misce pečlivě rozmačkáme vidličkou. Mírně osolíme, opepříme a zakápneme limetkou nebo citrónem. Je možné dochutit i jedním nebo dvěma stroužky česneku.
Podává se s tortila chipsy nebo s pečivem.
14. 3. 2012 v 18:30
Pomazánka je jednoduchá, tak jsem ji dnes zvládl udělat i v práci 🙂 Pecku jsem zasadil do sestřihnuté PET lahve, jsem zvědavý, jestli se chytne.
3. 8. 2012 v 0:23
Tak se chytly dvě pecky! Jeden stromek má přes půl metru, druhý jen 20 centimetrů